o-nama

Dobro došli!

O NAMA

U okviru prijatnog ambijenta restorana možete uživati u specijalitetima nacionalne i italijanske kuhinje, gde majstori pripremaju hranu koja će da zadovolji sva Vaša čula, a u večernjim oživljava uz starogradsku muziku.

SOBE & APARTMANI

Sobe za izdavanje su jednokrevetme, dvokrevetne standard i dvokrevetne comfort. Svaka je opremljena sa kalblovskom televizijom, telefonom, internetom, klima uređajem i mini barom.

RESTORAN

Naš restoran “Putujući glumac” nalazi se u samom centru Skadarlije, sa kapacitetom od 55 mesta unutar restorana i 170 mesta u restoranskoj bašti.

glumac1

VINSKI BAR 'ANTIK'

Antik vinski bar, poluzatvorenog tipa, nalazi se u samom centru Skadarlije i sa svojim autentičnim enterijerom pogodan je za sve vrste proslava, poslovnih sastanaka i promocija.

JAHTA 'AMON'

Deo ponude naših usluga je i iznajmljivanje luksuzne rečne jahte.Dužina jahte je 17m, sa dve palube i flajbridžom površine 45m2.

KONTAKT

Za sve dodatne informacije, budite slobodni te nas kontaktirajte.

 

 

counter
24

Sata vama na raspolaganju

98641

Zadovoljnih gostiju

16

Godina uspešnog rada

36

Različitih vrsta vina

sobe-i-apartmani

SOBE I APARTMANI

Sobe za izdavanje su jednokrevetme, dvokrevetne standard i dvokrevetne comfort. Svaka je opremljena sa kablovskom televizijom, telefonom, internetom, klima uređajem i mini barom. Lux apartman za izdavanje je prostoran i pogodan za konferencijske sastanke.

Opremljen je sa dva LCD TV-a, telefonom, internetom, klima uređajem i mini barom a poseduje i terasu. Sobe i apartmani su moderno i stilski dizajnirani i pružaju maksimalnu udobnost gostiju.

CENOVNIK GALERIJA SLIKAREZERVACIJA APARTMANA
fivefoursixseven-two

REKLI SU O NAMA

 • Bogat obrok,dobra atmosfera, zanimljiva muzika dovoljno blizu centra za dugu šetnju nakon obroka;).

  Harald K, Norveška
 • Restoran je u Skadarliji, boemski deo Beograda tako da je atmosfera dok hodate ulicom opuštajuća i vi osjećate kao da ste u nekom drugom svijetu :) tako da je bilo i u restoranu. Konobar je bio vrlo ljubazan, hrana je bila dobra i nije skup :)

  Ana Marija, Osjek
 • Veselo i vrlo ljubazno osoblje. Ugodna,lepo mesto sa lokalnim muzikom, odlična hrana i Dunja.
  Definitivno posetiti.

  Savana, Sofija
restoran

RESTORAN

Naš restoran Putujući glumac nalazi se u samom centru Skadarlije, sa kapacitetom od 55 mesta unutar restorana i 170 mesta u restoranskoj bašti.

U ponudi imamo specijalitete domaće i italijanske kuhinje, kao i najkvalitetnija domaća i strana pića, a naš muzički sastav svojim svakodnevnim raznovrsnim repertoarom od 19:30 upotpunjuje odličnu atmosferu u našem restroranu.

Rezervacije: +381 11 734 10 24

SRPSKI MENIITALIJANSKI MENI

passion-leads-to-design-design-leads-to-performance-performance-leads-to-success

Vinograd traži slugu, a vino gospodara.

NARODNA MUDROST
vinski-bar-antik

VINSKI BAR ‘ANTIK’

Antik vinski bar, poluzatvorenog tipa, nalazi se u samom centru Skadarlije i sa svojim autentičnim enterijerom pogodan je za sve vrste proslava, poslovnih sastanaka i promocija.

Kapacitet bara je 35 mesta u unutrašnjosti i 100 mesta u bašti. U ponudi imamo širok asortiman vina, među kojima i vina proizvedena od grožđa iz naših vinograda.

POGLEDAJTE GALERIJU

Ostanimo u kontaktu! / Keep in touch

Shares